Mountainbike træning for 5 til 10 årige børn

Som noget nyt tilbyder Holbæk Cykelsport mountainbike træning for børn fra 6 til 10 år - de eneste krav er: 1 cykel der fungerer, 1 hjelm (på hovedet) og mor eller far cykler med.

Vi mødes hver onsdag kl. 17.00 ved Holbæk Cykelsports klubhus på Borgmestergårdsvej 18, 4300 Holbæk. Vi er tilbage ved klubhuset kl. 18.00. Træningen vil foregå i nærheden af Klubhuset.

Første gang er onsdag d. 17. August.
Sidste gang vil være onsdagen før efterårsferien.

Træningen vil blive en mellemting mellem cykelteknik og differentieret cykeltræning. For de mindste vil leg blive det gennemgående element, og for de større vil kravene gradvist blive øget. Der vil være små konkurrence hvor børnene kan prøve sig selv af, i forhold til de andre deltagere.

Træningen varetages af Lars Elmkjær, og Lars's egen datter på 6 år deltager også. Lars er instruktør i Holbæk Cykelsport og medlem af bestyrelsen.

På grund af børnenes alder, er det som nævnt tidligere, et krav at enten mor eller far cykler med. Mor eller far må gerne cykle med på øvelserne, eller holde sig lidt på afstand - hvad der nu er bedst for barnet. Efter nogle gange vurderer vi om det er nødvendigt at mor eller far fortsat er med - vi vurderer det sammen ud fra barnets cykelerfaring, modenhed og alder.

Man behøver ikke at have en mountainbike, en alm. Børnecykel vil også være fint. Træningen og terrænet vil dog lægge op til at barnet på sigt får sig en mountainbike.
Hvis I efter et par gange vælger at fortsætte med træningen, skal barnet meldes ind i Holbæk Cykelsport. Det gør I via vores hjemmeside holbaek-cykelsport.dk. Det koster kr. 400 om året.

Hvis du vil høre mere kan du kontakte Lars Elmkjær på le@vallensbaek.dk eller via messenger på facebook.

Tilmelding er ikke nødvendigt. Afbud vil annonceres på Holbæk Cykelsports facebook side.

Med venlig hilsen
Holbæk Cykelsport/Lars Elmkjær

 

{MODULE:PAGE_BOX1}
{MODULE:PAGE_BOX2}
{MODULE:PAGE_BOX3}