Genbestilling af klubtøj

Så holder vi åbent for ny tøjbestilling.

Der er åbent fra i dag og til og med 5. februar. Levering medio april.

Klubben giver igen 10% i rabat - de er trukket fra i priserne.

Og så kan I nu også bestille skoovertræk, hvor de 2 striber og vores navn kommer på. Dog skal der bestilles 15 par, for at de produceres.
Bestil via dette link: 

 http://teamservice.mbdenmark.dk/team-member-order/208hodgw2Qng7X6GZtGt38OGZxaMf7LK

Klubtoej


BREAKING NEWS - BREAKING NEWS - BREAKING NEWS - BREAKING NEWS - BREAKING NEWS

Ny klubdragt

I løbet af det seneste stykke tid har vi arbejdet på nye sponsoraftaler. De næste 3 år er følgende sponsorer i HCS: Eiland, Bolas, Danbolig, Mogens Buskbjerg, Bikesport.dk, ODLO og PowerBar, der alle er gengangere, samt 3 nye: Spar Nord, Multi Motion og izippd. Tusind tak til dem alle for støtten!!

I denne forbindelse vil der også komme nyt tøj – nyt design og nyt tøjmærke. Tøjet er fra Marcello Bergamo og der er tale om meget høj kvalitet og designet syntes vi er blevet virkelig godt.

For at få så meget af det nye tøj ud at køre, så hurtigt som muligt, har vi valgt at give en stor rabat på det nye tøj, når det bestilles første gang. Der gives følgende rabatter: 

1. Der gives 30% rabat på det nye tøj ved indlevering af det gamle tøj med reklame på. Én til én ombytning: en trøje giver rabat på en ny trøje, 2 trøjer giver rabat på 2 nye trøjer, en langærmet trøje giver rabat på en ny langærmet, et par shorts giver rabat på et par nye shorts osv.

2. Der gives samtidig 10% rabat på yderligere køb, men KUN denne ene gang. Eksempel: du køber 2 trøjer og indleverer 1. Den ene trøje får du 30% i rabat på, den anden får du 10% på.  

Tøjet bestilles i en webshop til den pris det koster. Du betaler her, som i en hvilken som helst anden webshop og du får 10% rabat på alt – dette er fratrukket priserne på forhånd. Tøjet leveres direkte hjem til dig. Når tøjet er blevet leveret laver vi et par aftener, hvor du kan komme med det gamle tøj og her får du pengene retur (de 20%, du har jo allerede fået 10%).

Vi håber, at alle vil købe et sæt (Tricot og shorts), så vi også i fremtiden får vist klubben og sponsorerne frem, både til træning og når vi er ude til løb. HUSK, at alle der skal kører licensløb SKAL kører i både tricot og shorts.

Du kan komme og prøve det nye tøj i klubben på følgende 3 datoer:
Torsdag, den 3. november kl. 20-21
Mandag, den 7. november kl. 20-21
Tirsdag, den 8. november kl. 20-21

Du skal have bestilt det nye tøj senest 13. november. Vi regner med levering medio januar 2017.

Fremover vil der være bestilling 2 gange om året via webshoppen. Første gang medio januar.

Link til bestilling: http://teamservice.mbdenmark.dk/team-member-order/RECR19SbHrYJA__fSUb4ujjPR0YSrn68

Klubtoej

 

{MODULE:PAGE_BOX1}
{MODULE:PAGE_BOX2}
{MODULE:PAGE_BOX3}