Regler for leje/lån af racercykler i Holbæk cykelsport – børn/ungdom

  1. For at komme godt i gang med at cykle, behøver man ikke at investere i en dyr racercykel. Holbæk cykelsport råder over et antal racercykler, som vi udlejer ud for 100 kr. pr. måned.
  2. En racercykel kan max udlejes til samme rytter for en periode på 2 måneder.
  3. Racercyklerne skal passes og plejes og må kun bruges til træning og cykelløb – altså ikke til hverdagskørsel.
  4. Racercykler kan kun udlejes til medlemmer af Holbæk cykelsport. Et medlem er en person der har betalt kontingent til Holbæk cykelsport.
  5. Lejeren er ansvarlig for racercyklen i den periode de lejer cyklen. Racercyklen skal således opbevares indendørs når den ikke er i brug.
  6. Racercyklerne udleveres klargjorte, og skal afleveres i god stand. Det vil sige at de skal være rengjort, smurt, bremser og gear virker
  7. Dog kan en racercykel udlånes gratis for en enkelt træningsaften til en ny rytter, for derefter at blive afleveret til træneren/klubben, efter endt brug.
  8. Lejeren er ansvarlig for racercyklen i den periode de lejer racercyklen. Det vil sige i tilfælde af tyveri, og imod hærværk.
  9. Holbæk cykelsport stiller krav om at lejeren har en gyldig forsikring hvor racercyklen er dækkende.
  10. Racercyklerne lejes ikke ud i vinterhalvåret, og skal derfor afleveres – rengjorte og i god stand – i klubben til sæsonafslutning.

Underskrevet af lejeren:                                                                  Underskrevet af træner/klubben:

Dato: _______________                                                                Dato: _______________

____________________                                                               ____________________

 

 

{MODULE:PAGE_BOX1}
{MODULE:PAGE_BOX2}
{MODULE:PAGE_BOX3}