Vintertræning

Sommertræning er slut og nu er det vintertræning.

Stadig tirsdag og torsdag kl. 18:00 på MTB’er.
Der er to træningsformer på disse dage, det ene er at der køre interval to gange rundt om Holbæk (ca. 40 km), og der er også nogle der laver et hold som køre interval i skove hvis vejret er til det.
Under alle omstændigheder er der plads til alle niveauer, der dels op i hold efter niveau, intervallerne ligger rimeligt fast med rolig kørsel mellem intervallerne så alle får en god træning ud af det.

Der ud over trænes der både lørdag og søndag.

Lørdag  
kl. 09:00
er der Cykelcross træning
kl. 13.30 er MTB distancetræning i skoven på skovveje og stier, ikke meget singletrack men længere ture med kilometer til benene.
De hardcore MTB drenge og piger plejer at aftale indbyrdes hvordan de træner, jeg anbefaler at I her holder godt øje med Facebook da der laves en del bilaterale aftaler her.

Søndag kl. 10 er typiske på vinterracer og på landevej, har du ikke en sådan som kom bare på din MTB’er tempoet og træningen bygges op så alle kan være med og alle får noget ud af det. Alt efter vejeret køres der 2 – 2½ time, er føret rigtig dårligt er det nok kun dem der køre MTB der kommer afsted og ofte bliver det så i skoven!
Husk der SKAL køres med skærme  når der køres på landevej om vinteren!!

Generelt anbefaler jeg at der holdes godt øje med og kommunikeres via Facebook og at der laves bilaterale aftaler denne ve,j det kunne jo være der sat en klubkammerat der lige sad og gerne ville med på en tur uden for de normale træning tider.

Med disse ord vil jeg sige tak for en god sommer, tak for masser af godt selvskab, masser af godt humør og en masse gode træningstimer sammen med en masse gode mennesker.

Vi vil i bestyrelsen prøve at få arrangeret et par klubaftner hen over vinteren, det vil jeg vende tilbage med, så hold godt øje med Facebook og hjemmesiden.

Med venlige cykelhilsner

Benny Stillhoff Nielsen

 

{MODULE:PAGE_BOX1}
{MODULE:PAGE_BOX2}
{MODULE:PAGE_BOX3}