Ny bestyrelse og velkommen til sommersæsonen 2024

21-03-2024

Kære HCS’er

Foråret er på vej og den nye landevejssæson starter d. 26 marts ...det er tid til at komme ud af jeres paincaves, spinningsale, ned fra sofaen og ud på landevejen/i skoven igen!

Den nye bestyrelse har konstitueret sig efter generalforsamlingen og hjemmesiden er opdateret. Der blev konstitueret som følger:

Formand: Heidi Thomsen Christensen
Næstformand: Svend-Ole Nielsen
Kasserer: Yke Kloppenburg
Udvalgsformand Motion: Steen Elmer Christensen
Udvalgsformand Licens/Landevej/ungdom: Jonas Hjort Christensen
Udvalgsformand MTB: Kasper Nygaard Petersen
Sekretær/IT: Søren Kristiansen
Referatet fra generalforsamling er vedhæftet.

Planlægningen af sæsonen er godt igang i alle udvalg. Der er allerede en del arrangementer i kalenderen f.eks. Skærtorsdagsturen for landevej, DGI MTB-cup d. 21 april, og Børne-tour på gocartbanen d. 15 juni. Derudover planlægges der Demin-cup d. 6 oktober og Emil Hansen tager sig af træning af U-17 og elite. I bliver heller ikke snydt for Empire Cycling Holdløb, Spar Nord enkeltstart og Eiland klubmesterskab i linjeløb.

Post Nord Danmark rundt har endnu engang valgt Holbæk ud, denne gang som målby d. 17. august. Rytterne skal starte en 180 km etape i St. Heddinge. Vi får fornøjelsen af dem på en 10 km lang hård rundstrækning omkring Maglesø/Mørkemosen hele 3 gange, derefter skal de til Holbæk by på en 6 km rundstrækning, hvor de passerer Ahlgade´s pavéer 3 gange inden de kører i mål på Havnevejen. Det bliver en fest og aldeles fremragende.
Da Touren var forbi i 2022 var der en hel del medlemmer der meldte sig som medhjælpere og tak for det! Den velvillighed håber vi også på i år, så derfor, sæt allerede nu X i kalenderen d. 17. august ...vi får brug for dig, det bliver godt.

Der vil i forbindelse med alle vore andre arrangementer også blive behov for medlemmer som hjælpere og flagposter. Det vil være rart for dem der laver det store arbejde med arrangementerne, hvis der var flere der meldte sig ....bare en enkelt formiddag, eftermiddag eller aften, det er faktisk ret hyggeligt!

Jeg glemte helt at nævne, at vores tirsdagscafè naturligvis fortsætter i år ...her er der også et par ledige vagter både forår og efterår Så har du mod på at gøre dine medcyklister glade og sprede den gode stemning en enkelt aften, så hank op i en ven eller veninde og meld ind til Svend-Ole.

Hold i øvrigt øje med hjemmesiden og Facebook, her vil vores arrangementer som vanlig blive slået op.

Sidder du nu derude og tænker “hvorfor arrangerer de ikke .....”, så tøv ikke med at kontakte den respektive udvalgsformand med din gode idé, måske det kunne blive til noget ...og måske du kunne give en hånd med ;o)
Som tidligere skrevet så starter vi tirsdag d. 26. marts kl. 18.00, det bliver tidligt mørkt så HUSK lygter ...giv den gas på landevejen og på MTB, pas på jer selv og hinanden ...i vil blive godt belønnet med Finn´s fantastiske pandekager!

På vegne af bestyrelsen
Heidi Thomsen Christensen
 


Vedhæftede filer:
Generalforsamling2024.pdf