Eventoversigt

Klubtur til Hallandsåsen 2022

Antal tilmeldte: 9/40 Pris: 200,- Lokation:
Sports alle 1
4300 Holbæk
Dato:
04-06-2022 05:30 - 18:00
Sidste frist for tilmelding:
02-06-2022
Beskrivelse

Klubtur til Hallandsåsen 4. juni 2022

Holbæk Cykelsport arrangerer klubtur til Hallandsåsen lørdag den 4. juni 2022. Turen foregår på racercykel.

Det bliver en skøn heldagstur for alle, med fantastisk terræn og smukke omgivelser. Til dem der ikke kender Hallandåsen, så er det et meget bakket område i Sverige kun en lille time fra Helsingborg. Området ligger smukt ud mod vandet og omkranser byen Båstad, der vel kan betegnes som Sveriges Skagen. 

Vi har hyret vores sponsor DITOBUS Excursions til at fragte os og cyklerne til Hallandsåsen. Der er 40 pladser i bussen. Cyklerne bliver sat i en lukket trailer efter bussen. Du skal selv sørge for at finde en passende transportkasse til din cykel eller alternativt pakke cyklen ind i tynde madrasser. 

Der vil være klubkaptajner med på turen. Vi deler op i 3 grupper efter niveau og der køres forskellige ruter i området. Alle har altså mulighed for at være med.

Programmet for dagen vil se ca. sådan ud:

- 5.30: Opsamling ved Holbæk Sportsby

- 8.30: Fremme på Hallandsåsen

- 9.00-14.30: Så går det løs

- 15.00 Samling og afgang hjemad

- 18.00 Tilbage i Holbæk Sportsby

Pris pr. person: 200 kr.

Ungdomsryttere kan deltage gratis ved henvendelse til Henning Hjelm Hansen på e-mail: motion@holbaek-cykelsport.dk

Du får følgende med i prisen:

  • Bustransport & cykeltransport
  • Godt selskab og en dejlig cykeloplevelse
  • Frokost og vand/sodavand midt på dagen
  • Vand, energibar og energidrik til turen
  • Ømme ben

 

 

Frivillige Tour de France-officials

Antal tilmeldte: 25/157 Pris: 0,- Lokation:

4300 Holbæk
Dato:
02-07-2022 10:00 - 15:00
Sidste frist for tilmelding:
18-11-2021
Beskrivelse

Som frivillig Tour de France-official har du en unik mulighed for at komme helt tæt på både ryttere og reklamekaravane, når de kører gennem dit lokalområde på Tour de France-ruten i Danmark. Foruden muligheden for at komme helt tæt på, vil du som Tour de France-official også være afgørende for afviklingen af de danske etaper.   

Din primære opgave bliver at stå langs ruten og på indfaldsveje, hvor du skal guide borgere og tilskuere med bl.a. viden om dagens forløb og afspærring af ruten. En stor del af opgaven som Tour de France-official bliver at tale med tilskuere om vejlukning og tider, så du skal kunne lide at tale med folk og være ansvarsbevidst. En del af vores Tour de France-officials vil også stå på eller ved chikaner og varsle rytterne om forhindringer. Dette gøres ved at fløjte samt vifte med et gult flag – begge dele vil blive udleveret på forhånd.  

Du vil ikke få trafikreguleringsopgaver, og du behøver ikke have kendskab til Tour de France i forvejen. Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaven med relevant information, tøjpakke og forplejning på dagen. 

Krav til Tour de France-officials:  

  • Være myndig 
  • Være fyldt 18 år 
  • Kunne tale dansk. 

Der skal i Holbæk bruges 157 frivillige til at stå langs med ruten, og frivillige fordeles efter ”først til mølle”-princippet. Bemærk, at HCS ikke har råderet over alle disse pladser! Du er således ikke garanteret en plads ved tilmelding. Tidspunkter er vejledende.