Clever Choice forlænger sponsorat i HCS

27-11-2022

Clever Choice forlænger sponsorat i HCS. Det syntes vi er rigtigt dejligt, og et "klogt valg".....
Clever Choice og Holbæk Cykelsport indgår ny 3-årig sponsoraftale. Dermed er Clever Choice stadig
at finde på klubdragten, helt frem til udgangen af 2025. Clever Choice er med deres sponsorat med til at sikre
vores aktivitetsniveau i klubben, i årene fremover.
Clever Choice er leverandør af såkaldte ITSM løsninger til private og offentlige virksomheder. ITSM er
forkortelsen af IT Service Management og dækker over systemer og processer (ITIL) en organisation bruger
til at levere effektive IT-services. Gevinsten er en mere effektiv hverdag og problemløsning til gavn for
brugere og kunder. Clever Choice blev i både 2019 og 2020 udnævnt som Gazellevirksomhed af Børsen.

Læs mere om Clever Choice her

Læs mere

DitoBus Excursions forlænger sponsorat i HCS

22-11-2022


Endnu en af vores trofaste sponsorer har grebet pennen og underskrevet en ny 3-årig kontrakt med Holbæk Cykelsport.

Dermed er DitoBus Excursions, blandt andet, at finde på klubdragten frem til udgangen af 2025.

DitoBus Excursions er med deres sponsorat
med til at tilsikre vores aktivitetsniveau i klubben.
DitoBus Gruppen er specialiseret i alt fra kørsel med turistbusser til drift af rutebusser og servicetrafik. De
er med en samlet busflåde på mere end 400 busser en større aktør i Danmark og står sammen med deres
mangeårige erfaring stærkt rustet til at klare enhver busopgave.

Læs mere om DitoBus her

Støt vores sponsorer. De støtter os.

Læs mere

Bestilling af klubtøj er i gang

15-11-2022
Så er shoppen åben til køb af klubtøj til sæson 2023
Klik på linket: https://team.empirecycling.dk/team/customer/account/create
Vip koden: HVW2022
 
Du kan finde guides til hvordan du opretter en konto hos vores leverandør eller hvordan du logger dig ind, hvis du allerede har en konto sidste år.
 
Sidste dag for bestilling af klubtøj til kommende sæson er 16. december.
 
VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT‼️
Da der KUN er en tøjbestilling om året skal du købe ind til både sommer 2023 og vinter 2023/2024.
 
Næste tøjbestilling bliver til november 2023
Læs mere

Holbæk Cykelsport har knækket koden og fået tag i børn og unge

14-11-2022

Landevejscykling er for alle – også børn og unge. Sådan lyder meldingen fra Holbæk Cykelsport, som for alvor har fået tag i børne- og ungesegmentet. Cykelklubben har fået stablet et attraktivt tilbud på benene, hvor fællesskab, socialt samvær og hygge går hånd-i-hånd med konkurrence, spurt og høj intensitet.

MTB Sommerskole.jpeg

Danmark er en cykelnation, og for mange af os er cyklen en foretrukket transportform, når vi skal fra A til B. Til og fra skole, arbejde, uddannelse og fritidsinteresser. Som idrætsgren er landevejscykling noget andet, og for mange, især udenfor idrætten, lig med skarpe sving, ekstreme stigninger, benhårdt konkurrencemiljø og fysisk udholdenhed. Et ekstremt miljø, hvor der cykles alene for at vinde. Med andre ord ikke altid en idrætsgren, forældre tænker på som det første, når deres børn er på jagt efter en ny fritidsinteresse. 

I cykelklubben Holbæk Cykelsport har de knækket koden. Klubben har over de seneste år fået stablet en attraktiv børne- og ungeafdeling på benene, og i den grad løftet landevejscykling for børn og unge til et nyt niveau. Børn helt ned fra 5-års alderen møder op til træning med klubkammeraterne, hvor fællesskab, venskab og gode cykeloplevelser er på programmet. Her kan alle, på tværs af niveau, alder og motivationsfaktor være med.

En klar børne- og ungestrategi

For Holbæk Cykelsport startede indsatsen med en klar strategi om at tiltrække, engagere og fastholde målgruppen af børn og unge. Foruden succes med søgning af fondsmidler og støtte fra kommune og sponsorer, rettede cykelklubben massiv fokus mod markedsføring på de sociale medier, den gode velkomst samt en klar strategi om at bruge børnene og de unge som ressource og aktive ambassadører. Om opstarten fortæller Kenneth Kierbyholm, garvet cykelrytter, børne- og ungetræner gennem 15 år og formand for cykelklubbens børne- og ungeafdeling:

”Når man starter en børne- og ungeindsats op, så er det altafgørende med frivillige kræfter, der står klar til at tage imod. Ved at spørge rundt internt i vores cykelklub, endte vi hurtigt med at rekruttere op mod 10 frivillige instruktører. Primært motionister, der havde kørt landevejscykling i mange år, og som fandt det motiverende at arbejde med den yngre målgruppe. Til at starte med havde vi faktisk flere trænere, end medlemmer på holdet.”

Kenneth supplerer: ”Ude til træning lægger vi mange kræfter i at stå klar til at give de nye medlemmer en varm velkomst. Nye medlemmer må aldrig være i tvivl om noget som helst. Vi tager dem i hånden hele vejen og viser, at vi sætter pris på, at de er mødt op. Selvom vi er mange frivillige, så er der altid én gennemgående person, der stiller op hver gang. Det er for at skabe kontinuitet, og gøre børnene og de unge trygge.”

Rekruttering af medlemmer gennem sociale medier og aktive ambassadører

Som del af indsatsen har Holbæk Cykelsport lagt vægt på at nå de unge gennem en koncentreret indsats på de sociale medier. Herigennem formår cykelklubben at skabe engagement og følelsen af stolthed i høre til klubben. For udefrakommende er aktiviteten på de sociale medier med til at synliggøre det fællesskab, børne- og ungeholdet bygger på og som nye potentielle medlemmer kan blive en del af:

”Vi har lagt stor vægt på at nå ud med vores budskaber via de sociale medier. Vi booster vigtige opslag, og har tilknyttet en fast person til at svare på beskeder, hvilket skal ske med det samme. Til arrangementer sørger vi for at skyde en masse billeder, som vi lægger op på de sociale medier, og på den måde får vi bredt budskabet om vores stærke fællesskab ud til endnu flere. Og det batter. Vi har næsten ikke haft en træningsdag, hvor vi ikke har budt et nyt medlem velkommen. Antallet vokser støt, uge for uge,” fortæller Kenneth og fortsætter:

”Samtidigt sørger vi altid for at give børnene nogle gode oplevelser til hver træning, for herigennem skaber vi nogle super gode ambassadører. De taler om cykelklubben henne i skolen, og på den måde rekrutterer vi indirekte endnu flere medlemmer.”

Gode, sjove og fælles oplevelser

I Holbæk Cykelsport bliver børne- og ungeholdet udfordret på det fysiske, taktiske og tekniske – og får sved på panden til enkeltstarter, fartlege, rulleskift og intervaltræning. Alt sammen med vægt på de gode, sjove og fælles oplevelser, for det skal først og fremmest være sjovt, hvis idrætten skal fange:

”Det sociale sammenhold er bærende i vores cykelklub. Vi gør meget ud af at dyrke fællesskabet, for vi kan se, at det er altafgørende for at fastholde vores medlemmer. Jeg vil gå så langt at sige, at det sociale vægter mere, end 50 procent af motivationen. De skal grine og synes, at træningen er sjov, for at idrætten fanger,” fortæller Kenneth og fortsætter: ”Hver tirsdag over hele sommerperioden afholder vi aftenarrangementer, hvor medlemmer på tværs af alder, køn og hold møder op til kage, sodavand, is, grillpølser og tapas.”

Om vinteren er udgangspunktet i det sociale samvær vigtigere end nogensinde, da udfordringen ved de kolde måneder er åbenlys. For hvordan fastholdes børnene og de unge i deres træning, når vinden suser på de åbne strækninger og termometeret nærmer sig nulpunktet? Selvom vinteren har sin helt naturlige påvirkning på cykelsporten, gør Holbæk Cykelsport stadig meget ud af at holde fællesskabet ved lige. Der afholdes mekaniker- og førstehjælpsaftener, juleafslutning, gymnastik og relevante foredrag. Selve træningen finder sted tidligt i weekenderne, og her er målet bare at samles:

”Om vinteren mødes vi hver søndag kl. 10, hvor vi, i modsætning til sommerperioden, cykler nye ruter. Ruter, der ofte svinger forbi forældre, som skiftevis står klar i carporten med boller og kakao. På den måde holder vi både grundformen og fællesskabet ved lige. Børnene er pakket godt ind med vanter og huer, og humøret plejer altid at være højt,” afslutter Kenneth.

Ingen sendes ud på landevejene, før de er helt klar

Sikkerheden på de danske landeveje kan være en udfordring, når cykelrytterne skal dele vejen med bilisterne, og det kræver en vis grad af træning og teknisk viden, inden børnene og de unge sendes ud på længere strækninger. Derfor starter de helt nye ryttere ud med såkaldt ”kravlegårdstræning,” som foregår på et lukket område. Her lærer de alle de basale færdigheder og teknikker, og læringen foregår primært gennem leg og sjove udfordringer. Kravlegårdstræningen får med tiden bragt de yngre cykelryttere op på et niveau, hvor det er forsvarligt at tage dem med ud på ture i store grupper. Ingen sendes ud på landevejene, før de er helt klar:

”Til kravlegårdstræning gør vi meget ud af, at konkurrenceaspektet ikke fylder særlig meget, og at ingen kommer sidst. Det gør vi bl.a. ved at sende cykelrytterne afsted på kravlegårds-ruten på forskellige tidspunkter. Vi sender dem aldrig afsted i samlet flok, for på den måde vil der altid være nogen, der kommer i mål som den sidste. Det er der ingen, der får glæde af,” fortæller Kenneth og fortsætter:

”Når børnene er blevet sikre i deres kørsel og har lært, hvordan man cykler i grupper, sendes de ud til træning på landeveje, hvor trafikken er let. Ruten er den samme hver uge, så den kender børnene ud og ind. Det skaber ekstra tryghed, ikke mindst blandt forældrene.”

Økonomi behøver ikke at være en stopklods

I takt med, at landevejscykling er blevet mere og mere populært, er udvalget af cykelgrej eksploderet, og mange har en idé om, at cykelsporten kræver en vis økonomi for at kunne være med. Men cykling behøver bestemt ikke at være dyrt. Inden indmeldelse stiller de fleste cykelklubber lånecykler til rådighed, som nye medlemmer kan cykle på, inden de beslutter sig for, om idrætten fanger:

”Tidligere har vi sagtens kunne spotte de børn, der kommer fra mere velhavende familier, end andre. Det problem fik vi gjort noget ved. Vi skrev til kommunen og spurgte, om vi ikke skulle gøre det muligt for alle, uanset status og økonomi, at gå til landevejscykling. Det ville kommunen gerne hjælpe med, og valgte at støtte os med penge til nye lånecykler. Hertil søgte vi fonde og hjælp fra vores sponsorer, og i dag har vi lånecykler til alle,” fortæller Kenneth.

Som del af strategien for både rekruttering og fastholdelse af medlemmer, lader Holbæk Cykelsport også børne- og ungeholdet låne cyklerne med hjem. Det optimerer ikke blot den tid, børne- og ungeholdet bruger på at komme i gang med træningen, men skaber også stolthed, ære og forpligtelse blandt de yngre cykelryttere, der kan køre hjem på en racercykel. Det samme gør sig gældende for uniformen, der også er et vigtigt element i forsøget på at synliggøre tilhørsforhold og vække en følelse af stolthed:

”De nye medlemmer møder som regel bare op i shorts og t-shirt, men skifter hurtigt over til et sæt klubtøj. Tøjet har nemlig kæmpe betydning for vores børne- og ungehold. Du drømmer ikke om, hvad det betyder for selvtilliden og stoltheden at cykle i et sæt klubtøj. Derfor bestiller vi altid rigeligt med tøj, der passer til alle størrelser. Når de møder op med klubtøjet i skolen, er det samtidigt rigtig god markedsføring, så det er en god investering.”

Et symbol på, at cykelsporten favner alle

Op til Tour-starten har der over hele landet været afholdt BørneTour, hvor målet har været at give de yngre cykelryttere en sjov oplevelse med cykling, skabe interesse og inspirere flere børn og unge til at tage del i idrætten via en cykelklub. Arrangementet har været en stor succes. Både i de byer, hvor cykelklubberne allerede har en børne- og ungeafdeling, og i de byer, hvor cykelklubberne har ønsket at etablere en. Om BørneTouren lokalt i Holbæk fortæller Kenneth:

”BørneTour var et kæmpe event, som har gjort meget for at få flere børn og unge ind i cykelklubberne. Det skabte en øget opmærksomhed, og vi oplevede, at mange var henne og spørge ind til Holbæk Cykelsport, som var repræsenteret og med til at dele præmier ud.”

”Under Tour de France viste også Vingegaard-effekten at have stor betydning. Jonas blev hurtigt til en glimrende rollemodel og et symbol på, at cykelsporten favner alle. Han startede ikke ud med at vinde det hele som barn. Tværtimod. Men han elskede at cykle, fandt et stort fællesskab og samvær gennem cykelsporten. Det er det, cykelsporten kan. Man behøver ikke at være den bedste for at finde glæde ved at cykle,” afslutter Kenneth, der i sin tid selv var børne- og ungetræner for Mads Pedersen, der som den første danske cykelrytter nogensinde blev professionel verdensmester på landevej.

Et naturligt sigte mod konkurrence

Holbæk Cykelsports børne- og ungehold er for både drenge og piger i alderen 7-16 år. Ifølge cykelklubben er alderen ikke altafgørende, men derimod evnen til at bevæge sig på cyklen.

Når de unge rammer U17-rækken, er de typisk så stærke i deres teknik, form og styrke, at de overgår til voksen-licensafdelingen. Her har samtlige medlemmer tegnet konkurrencelicens og træner med mere jævnbyrdige ryttere. Ifølge Kenneth udvikler de unge cykelryttere nemlig et helt naturligt fokus på at ville konkurrere, finjustere, forbedre og i sidste ende vinde:

”Vi gør meget ud af, at der skal være plads til alle – også dem, der ikke kører for konkurrencens skyld. Men samtidigt kan vi se, at de med tiden, helt naturligt, begynder at snakke om cykelløb, watt-tal, carbon-cykler og alt derimellem. Konkurrence-genet vækkes helt automatisk til live, men det er en proces, der kræver modning over tid. Samtidigt er der også bare nogle unge, der kun cykler for at cykle, og dem vil vi også altid sørge for at favne.”

Læs mere

Eiland Electric forlænger med 3 år.

09-11-2022

Bestyrelsen i Holbæk Cykelsport er glade og begejstrede for at kunne meddele at Eiland Electric, ved Jens Andersen, har underskrevet, og dermed forlænget, deres sponsorat med 3 år. Det betyder at Eiland, og Jens nu støtte Holbæk Cykelsport til og med 2025.

Jens er en trofast støtte og sponsor. Han har været med fra begyndelsen, og Eiland Electric er navnesponsor for HCS klubmesterskab. Jens er selv aktiv i klubben både på MTB og på landevejen.

Udover sponsoratet er han altid behjælpelig. Ikke mindst med maskiner og materiel, når sporet i Dragerup skoven skal fikses.

Tak til Jens for hans for fortsatte bidrag til klubben.

Læs mere

Gravel Ude- fra Frederiksund

04-11-2022

Så er der igen "Gravel Ude"

Denne gang er udgangspunktet Frederiksund/Jægerspris, med Michael Elmstrøm som turleder.

Rute her: https://connect.garmin.com/modern/course/136817490 

Tilmelding her: https://holbaek-cykelsport.dk/event/49

Michael skriver:

SØNDAG 13-11-2022

GRAVEL Oplevelsestur ”FREDERIKSSUND: Gravel-de-luxe” 

55 km – med ca. 78% Unpaved/Grus.

 Mødested- P-Pladsen ved Frederikssund Museum, Færgegården

https://g.page/frederikssundmuseum?share

Via Kronprins Frederiks bro til Fr.sund hvor vi følger Fjordsti-40 forbi havnen til Marbæk og den nye Kronprinsesse Marys Bro. Via Oppe Sundby kirke til flotte Sillebro Ådal med de mange snoede grusveje og broer langs de nyligt anlagte søer. Ad Græse Å stien med kig over til Frederiksværk med Stålvalseværket i horisonten. Retur over broen og ind i Færgelunden hvor vi gør holdt på museet og Stenalderøen og ser rekonstruktionen af et 7000 år gammelt Ertebølle-hus samt stenalderjægernes stammebåde. Fra Kignæs op til Nordskoven hvor vi kører en større runde bl.a. forbi de 3 gamle ege: Snoegen, Kongeegen og Storkegen. Vi gør også holdt ved Kong Frederik VII´s jagtpavillon - Nordskovens “Cima Coppi”. Turen slutter af gennem Jægerpris Slot med et fællesfoto inden vi returnerer til startstedet.

Klubben vil trakterer kaffe og kage ved afslutningen på turen.

Velmødt.

OBS: Vi prøver at få ruten på en gpx-fil fra Michael, og vil hvis det lykkes, lægge den op her.

Læs mere

Gravel-Ude på Fjordstien

24-10-2022

Søndags-Gravel ude.

Vi mødes hos Jann Wagner, Harekærgårdsvej 47, Gershøj, 4070 Kirke Hyllinge, søndag 30. oktober kl. 09:00.

Tilmelding på hjemmesiden : Tilmeld

Vi køre i et eller flere hold, nord på. Vind, vejr og stemning afgøre om vi køre langs Roskildefjord eller Isefjorden. Vi følger fjordstien op mod Jægerspris. Efter ca. 1,5 time slår vi rundt, og køre tilbage. Det betyder at vi kommer til at følge den samme rute på en stor del at turen. Det gør vi for at holde os inden for 3 timer, som en "Gravel-Ude " tur ca. må tage, og for at undgå for meget tid på asfalt, hvis vi skulle krydse Hordsherred undervejs. Selv om vi køre ud og hjemme samme vej, er det en helt ny oplevelse at køre den anden vej, og på ingen måde trivielt, og på den måde får vi kørt meget mere "Fjordsti"

Der køres normalt i et tempo på ca. 20-23 km. timen. Ved flere hold, bliver der delt op efter styrke,og på alle hold samler vi op under vejs. Husk det er en social tur. Ved hjemkomst er der kaffe/vand og en pølse fra grillen.

Den østlige rute: Fjordstien Øst

Den vestlige rute: Fjordstien vest

OBS: I må meget gerne parkerer inde på adressen, der er rimeligt god plads. Ryk godt sammen så der kan holde så mange som muligt. Det er ikke tilladt at holde i græsrabatterne (kan give bøvl med naboer og grundejerforening). Alternativt kan du parkerer på Gershøjvej 84, hvor der er en Offentlig P-Plads, hvor fra det tager ca. 3 min på cykel.

Vel mødet.

Bestyrelsen

Læs mere

Vi køre Gravel ude igen...

11-10-2022

Gravel fra Empire Cycling - Service Course

Efteråret har sat ind og det er blevet tid til at komme ud på gravelcyklerne.

Konceptet har til formål at komme ud og prøve forskellige gravelruter på Sjælland. Vi tilstræber at turenes varighed er ca. 3 timer. Det er vintertræning, som sigter på at være “social rides”, som typisk slutter af med kage og kaffe eller en vand.

Vi begynder hos Empire Cycling på Sophienholmvej 63, 4340 Tølløse, søndag den 16/10 kl. 09:00.

Ruten bliver lagt op i næste uge.

Husk tilmelding på dette link:

https://holbaek-cykelsport.dk/event/47

Du kan allerede nu booke tid i kalenderen til gravelture "ud af huset" på følgende datoer: 30/10, 13/11, 27/11, 11/12.

De bedste efterårshilsner fra

Eventudvalget

Læs mere

FINALE DEMIN Cup // Ladies Cup // Uno-X 2022

07-09-2022

FINALE DEMIN Cup // Ladies Cup // Uno-X 2022
Holbæk Cykelsport byder i samarbejde med Holbæk Kommune velkommen til 4. og sidste afdeling i DEMIN Cup, Ladies Cup samt Uno-X Cup.

På dagen afvikles desuden fuldt program i alle klasser.

Løbet afvikles i omgivelserne på Midtsjælland med start og mål i Mørkøv ved Mørkøv Hallen og Kildebjergskolen.

Præmier: I U11, U13 og U15 præmieres der med blomst til nr. 1, 2 og 3, samt pokal/medalje i forholdet 1:3 af feltets størrelse. Dog max. 25 præmier. Øvrige klasser præmieres med blomst til podiet (nr. 1, 2 og 3).
Der er ingen præmiepenge i andre klasser end DEMIN Cup, Ladies Cup og Uno-X Cup.

Parkering: Parkeringsareal - Ringstedvej 25, 4440 Mørkøv (Arealet bag ved Netto), samt Mørkøv Hallens parkeringsplads. Bemærk venligst, at store dele af Mørkøv Hallens parkeringsplads er optaget af materiel og maskiner ifm. anlægsarbejde, og derfor ikke har den normale kapacitet. Ingen parkering på ruten.

Se mere på: https://www.sportstiming.dk/event/10098

Læs mere

Deuter Enkeltstart på Tuse Næs

24-05-2022

OBS VIGTIGT........TILMELD DIG NU...

Der er her d. 30 maj kun 12 som har tilmeldt sig Deuter Enkeltstarten. Hjælp os med at gennemføre arrangementet ved at tilmelde dig NU. Hvis der ikke løbende kommer tilmeldinger nok til at det giver mening at sætte arrangementet op, med hjælpere , pandekager og alt det andet, kan vi ikke vente med at aflyse, selv om tilmeldingsfristen er på selve dagen.....TILMELD DIG NU på linket længere nede.

Tak for hjælpen Bestyrelsen

HUSK Deuter Enkelstarten på Tuse Næs. 21 juni 18:00-20:00. Der er åbent for tilmelding til Deuter Enkelstart, årets åbne klubmesterskaber i enkelstart. Ruten er den klassiske på Tuse Næs. Der indeles i grupper, som du kan læse meget mere om på tilmeldingssiden.

Tilmelding for medlemmer: https://www.sportstiming.dk/event/10778?invitation=AnqfQeansSNNMATJ&voucher=2Q3VA8KTKB

Linket er for Medlemmer som har betalt kontigent for 2022. Prisen for medlemmer er 0 kr. HVIS DU KØRE I KLUBTØJ (Vælg gruppe ved tilmelding og ignorer prisen. Medlemmer opgøres til 0,- kr. på betalingssiden) For ikke medlemmer(og medlemmer som ikke køre i klubtøj) er prisen kr. 100 kr. Ikke medlemmer skal bruge linket: https://www.sportstiming.dk/event/10778

Distance/Rute Løbet køres på en 22,7 km rundstrækning med start og mål på Udby Kirkevej 27. U11, U13 og U15 kører 12,3 km. Ruten er markeret med gule pile, og der er trafik officials og flagposter langs ruten.

Første start er kl. 18.00 Løbet arrangeres af HCS og DGI Midt- og Vestsjælland. Hvis du ikke selv deltager, kan du støtte din klub ved at blive medhjælper på dagen, og se spændende cykelløb fra 1. række, med fuld forplejning. Meld dig som hjælper ved at sende en mail til: svendolenielsen@gmail.com

Læs mere

Tour start fordrag med HCS

01-02-2022

OBS OBS Tilmeldingen starten på torsdag 3/2-22.

Til meld dig her: https://holbaek-cykelsport.dk/events

Tour start i Danmark 2022

- DET BLIVER EN AF DE STØRSTE SPORTSBEGIVENHEDER I DANMARK I DETTE ÅRTI.

Holbæk Cykelsport har, i samarbejde med vores sponsorer og GS Holbaek ApS (selskabet bag Restaurant Suri-Carl Ras) i den anledning, arrangeret et spændende foredrag med nogle af de største danske ryttere igennem tiden.

Du kan opleve: Matti Breschel, Jesper Worre, Per Bausager, Jens Veggerby, Jørgen V. Petersen, Jesper Skibby, Brian Holm, Thomas Bay, og forfatter Tonny Vorm. Temaet er selvfølgelig Tour de France.

Der er tale om et åbent arrangement, og vi har booket Elværket, så der bliver plads til så mange som muligt, men der vil være et begrænset antal pladser.  Prisen er inkl. kaffe og en sodavand.

#eilandelectric #multimotion #deuter #danboligholbæk #sparnordholbæk #Bolasstilladser #powerbar #empirecycling #brdrclausenautomobiler #ditobusser #cleverchoice

Læs mere

Julehygge og foredrag

30-11-2021

Holbæk Cykelsport inviterer til julehygge og foredrag torsdag den 9/12 2021 kl. 19:00-21:00.

Henrik Egholm og Mathias Larsen kommer og fortæller om vores lokale kontinentalhold Restaurant Suri-Carl Ras teamet. Efter foredraget hygger vi med gløgg/kakao og æbleskiver.

Tilmelding foregår på klubbens hjemmeside under arrangementer. her

 

Sted: Holbæk Sportsby, VIP lounge 2 (op af trappen, til venstre og ned for enden)

 

NB! For at deltage skal du have et gyldigt coronapas eller en negativ test. Hvis du er det mindste sløj på dagen, er det vigtigt, at du ikke dukker op.

Vi ses i klubben.

Læs mere

Gravel Ude søndag 5 december.

27-11-2021

Det er igen tid til en Graveltur ude.

Søndag d. 5 december, har Tim fra Empire Cycling service course , arrangeret en graveltur til os.

Vi starter kl. 09:00 fra Vig, på P-pladsen i rundkørslen, lige ved afkørslen fra rute 21. (se ruten længere nede, og kortet på billedet)

 

Turen går rundt i Odsherred. Vi kører mod uret rundt langs kysten, i et smukt og afvekslende terræn.

 Vi starter i Vig og køre ud over Sidinge dæmningen. Herfra mod Sandskredet og gennem Kongsøre skov. Vi fortsætter op forbi Lommestenen og Ulkerup-Sjælene til Nykøbing. Herfra går det via Klint mod Klintebjerg og Ebbelykke. Fra Lumsås går det ned langs kysten ved Sejerø Bugt og tilbage til Vig.

Turen er på lige knap 70 km. Turen indeholder nogle stykker på asfalt, og forventes gennemført på ca. 3 1/2 time.

Når vi kommer tilbage til Vig står Finn klar med de velkendte store pandekager.

Tilmelding under aktiviteter på hjemmesiden her

Her kan du se ruten på garmin: https://connect.garmin.com/modern/course/84469968

Strava: https://www.strava.com/routes/2898273503045859528 

Læs mere

Gravel ude søndag 7. november

31-10-2021

Søndag d. 24 oktober startede vi med at flytte starten af søndagsgravel ud på Sjælland. Det blev rigtig god tur med ikke mindre end 19 deltagere, til en rundtur i Hornsherred.
Nu gør vi det igen. Denne gang har Steen og Hanne Hermansen arrangeret en tur rundt om Åmosen. Søndag d. 7. november.
Vi starter søndag 7. november kl. 09:00 fra Empire Cycling Service Course,Sophienholmvej 57, 4340 Tølløse.
Vi køre Åmosen rundt, en tur på ca. 57 km.
Turen slutte hvor den startede, hos Empire Cycling. Her vil Hanne diske op med Kakao og Kage til alle.....

Tilmeld dig her


#eilandelectric #multimotion #deuter #danboligholbæk #sparnordholbæk #Bolasstilladser #powerbar #empirecycling #brdrclausenautomobiler #ditobusser #cleverchoice

Læs mere

Status på Klubbens Tøjlager

31-10-2021

Shoppen er opdateret og der er nogle enkelte enheder på lager. Der er kun 1 enkelt i hver størrelse.

Der er Squadre Jersey, enkelte Aero Jersey, Competizione Bibs, Free Aero Race Bibs, et par vindveste OG mangler du vinterbuks med pude er der 1 stk. i hver af str. fra S til XL. 

Og ellers husk tøjaften 16.11. 

Vh. Bestyrelsen

Læs mere

Søndags-Gravel ude og hjemme.

18-10-2021

Vi nærmer os vintermånederne. Det er nu ikke nogen hindring for at cykle udendørs, selv i disse Zwift tider...

Som noget nyt, prøver vi at flytte starten af den sædvanlige Søndags-Grave fra Sportsbyen, ud på sjælland.

Hver anden Søndag vil vi arrangerer en tur et nyt sted, i nye omgivelser, som vi har svært ved at nå når starten går i Holbæk. Det betyder at vi kan se noget nyt, uden at turen bliver meget lang og tidskrævende. 

Vi starter søndag 24. oktober. Vi mødes på et sted, som vi annoncerer på Facebook og under arrangementer på hjemmesiden, senest fredagen før. 

#eilandelectric #multimotion #deuter #danboligholbæk #sparnordholbæk #Bolasstilladser #powerbar #empirecycling #brdrclausenautomobiler #ditobusser #cleverchoice

Læs mere

Prøv klubtøj før bestilling 16. november.

18-10-2021

Der åbnes snart op for bestilling af klubtøj. Derfor har du mulighed for at se/prøve tøj den 16. 11. i Sportsbyen i tidsrummet 18-21.

#eilandelectric #multimotion #deuter #danboligholbæk #sparnordholbæk #Bolasstilladser #powerbar #empirecycling #brdrclausenautomobiler #ditobusser #cleverchoice

Læs mere

Bornfondo 2022

18-10-2021

I Holbæk Cykelsport arbejder vi på et arrangere en klubtur til Born Fondo på solskindsøen i østersøen, hvor der er mulighed for at deltage i både en enkelstart og et et motions-linjeløb.

Du kan læse mere om løbene her: https://bornfondo.dk/ 

Så sæt allerede nu et lille kryds i kalenderen den 21 og 22 maj 2022. Der komme flere detaljer, hvis turen bliver til noget, og når vi har flere detaljer.

#eilandelectric #multimotion #deuter #danboligholbæk #sparnordholbæk #Bolasstilladser #powerbar #empirecycling #brdrclausenautomobiler #ditobusser #cleverchoice

Læs mere

Klubmesterskaber i konge vejr...

26-08-2021

Tirsdag fik vi kørt nogle gode og lidt anderledes klubmesterskaber omkring Mørkøv. Vejret viste sig fra den bedste side, og det var dejligt at se, at alle var indstillet på nogle både hyggelige, fair og sikre cykelløb. Efter målgang var der Kaffe, vand og ikke mindst Finn's lækre pandekager på P-pladsen ved Mørkøvhallen.

Her kan du se resultaterne i alle klasser: https://www.sportstiming.dk/event/9422/results

STORT TAK til alle de frivillige hjælpere. Alt dette kan kun lade sig gøre, fordi vores medlemmer hjælper til. Ruten skal tjekkes, der skal flagposter i svingene, målområdet skal stilles op, der skal udleveres numre osv. Det kræver mange hænder, og uden jer, frivillige hjælpere, kunne vi ikke gennemføre vores arrangementer. 

HUSK nu at støtte vores sponsorer, så de kan støtte os. 

#eilandelectric #multimotion #deuter #danboligholbæk #sparnordholbæk #Bolasstilladser #powerbar #empirecycling #brdrclausenautomobiler #ditobusser

Læs mere

Startgruppertne til Klubmesterskaberne er ændret.

23-08-2021

OBS OBS: På grund af begrænset tilmelding, her vi ændret i startgrupperne til klubmesterskaber som køres tirsdag 24 august.

Du kan læse Probertionerne her: Klubmesterskaber i linieløb 2021

Du kan stadig tilmelde dig her: https://www.sportstiming.dk/event/9422?eventAccess=sEp6eDkcUi

Læs mere

Klubtøj

05-05-2021

Hej alle

Der er nu åbnet op for bestilling af HCS klubtøj, og der er sendt sms og mail ud til alle medlemmer med link til bestillings siden. Shoppen er åben til og med den 15/5. Overvejer du medlemskab og gerne vil køre i klubtøj, så er det nu 😃

Læs mere

Demin Cup var en stor succes for HCS som arrangør

26-04-2021

HCS var søndag den 18. april arrangør af vores årlige DCU licensløb. Vi havde denne gang valgt at afvikle løbet i området omkring Mørkøv, med start og mål ved Mørkøv hallen og Kildebjergskolen.

Der var ca. 50 HCS’ere i gang på dagen. Kæmpe tak til alle jer frivillige, som gør et arrangement som dette muligt!!

Corona restriktionerne satte yderligere krav til planlægning og gennemførelse. Kravet var, at arrangementet som helhed på intet tidspunkt oversteg 500 personer på samme tid, og de enkelte grupper ikke oversteg 50 personer (med elitefelterne i dame og herre som undtagelse).

Der var på dagen fuldt program i alle klasser, og HCS har efterfølgende høstet mange roser for ryttere og DCU. Ingen tvivl om at det er stort arbejde at gennemføre et sådan løb. Så meget desto bedre når det er en succes, og jeg håber og tror det binder os sammen som klub.

Jeg tror, at vi med ruten i Mørkøv fundet der rigtige setup til vores årlige DCU licensløb.

 

Bh Lars Bang

Læs mere

HUSK AT FØLGE REGLERNE!

02-03-2021
Reglerne siger at i offentlige skove – kommunale skove og statsskove – er der adgang på stier og veje døgnet rundt, året rundt. Her må man gerne cykle på stierne.
 
Private skove er lukket for kørsel fra solnedgang frem til klokken 06:00 om morgenen, derfor er mørkekørsel kun tilladt efter aftale med den lokale skov - eller lodsejer.
 
Vi har en aftale for brug af MTB-sporet i Dragerup - det må altså godt benyttes til mørkekørsel - al transport til og fra sporet i mørketimerne skal dog ske via Dragerup Skovvej (altså ingen adgang via stier og veje fra skydebane-siden).
 
Alle steder gælder det selvfølgelig at man skal opføre sig ordentligt. Sæt farten ned når du møder eller overhaler nogen, brug klokken eller et verbalt "ding ding", giv dem en hilsen med på vejen og få ofte en hilsen tilbage ????
 
God tur og undersøg hellere reglerne en gang for meget inden du begiver dig ud på opdagelse...
Læs mere

Ny markedsplads for HCS medlemmer

10-02-2021

Der er oprettet en ny markedsplads på Facebook for medlemmer af HCS.

Her kan du købe, sælge eller bytte brugt udstyr til både cykel og rytter.

Hjælp med at sprede det gode budskab - inviter dine venner med i gruppen.

På forhånd tak!

Læs mere

VIDSTE DU ...?

21-01-2021

> at der køres gennemsnitligt 40 ture pr. dag på MTB-sporet i Dragerup-skoven året rundt?

> at søndage er den dag på ugen, hvor sporet bliver hyppigst brugt

> at formiddag er "myldretid" i weekender hvorimod eftermiddag er det på hverdage?
 

Vil du selv følge med i data omkring brug af sporet, kan det gøres via dette link: https://holbaek.dk/.../aktivi.../aktivitetsmaaling-mtb-spor/

God fornøjelse, og så er det bare om at komme ud og cykle lidt. Det må man nemlig godt, her under conona-nedlukning. Men hold afstand og kør ikke sammen i grupper jf. forsamlingsforbuddet.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Holbæk Cykelsport

21-01-2021

December 2020
Hermed årets sidste nyhedsbrev fra din lokale cykelklub.

Nyt fra Motion
På trods af en masse aflyste aktiviteter hen over året, så må vi ikke glemme alle de aktiviteter som vi alligevel fik gennemført på trods af alle odds.
I begyndelsen af året, altså inden verden gik amok, havde Empire Cycling inviteret til mekaniker aften, hvor cykelmekaniker Tim Perlblad underviste i reparationer og gav gode råd om vedligeholdelse af cykler. Tak til Tim og Empire for at have os på besøg.
Den 26. februar havde vi besøg af tidligere prof. cykelrytter og sportsdirektør Brian Holm, som i den grad fik trukket fulde huse på Elværket. Det var en super aften, hvor Brian Holm underholdende fortalte anekdoter og historier fra sin lange karriere i cykelsporten.
Vi har med jeres hjælp kunnet afvikle DGI Holdløb og Enkeltstarten på vores rute på næsset. Vi har fået afholdt vores årlige klubmesterskab ved Mørkøv. Vi har afholdt en afdeling af Demin cuppen i Tølløse og haft et crossløb på Bjergmarksskolen. Tak til alle jer super gode hjælpere, som er med til at gøre det muligt.
Vi har haft nogle fantastiske klubaftener hen over sommeren, hvor vi bl.a. har fået hygget efter træning med alt fra is, kaffe, vand, grillpølser og ikke mindst pandekager. Tak til Finn og Mona Højland for altid velvilligt at stille sig til rådighed for fællesskabet og bakke op om vores klub.
Da corona nedlukningen blev ophævet i foråret lykkedes det at få uddannet nye holdkaptajner og trænere. Vores kaptajner og trænere er ligeledes med til at få klubben til at fungere ved at sikre, at vi kan få afviklet vores træning og ture på organiseret, sikker og lærerig vis. I 2021 vil der fortsat være fokus på at få uddannet kaptajner og trænere. Hvis du kunne tænke dig at blive kaptajn, så tøv ikke med at henvende dig til motionsansvarlig Henning Hjelm Hansen.

I motionsafdelingen glæder vi os til 2021, hvor vi forhåbentlig igen kan tage på klubtur til Hallandsåsen, køre Snowfun Cup, deltage i motionsløb og generelt bare nyde at køre i klub med verdens bedste cykelkammerater. Vi ses. /Henning Hjelm


Nyt fra MTB
Som alle andre er vi lidt ramt af Corona-træthed... Senest er det besluttet at aflyse det traditionelle juleløb 2. juledag m. tilhørende hygge og kanelsnegle.
Der er fortsat tirsdags-mtb m. intervaller og "mandfolk på mtb" søndagsture i mindre grupper. Teknik-træning meldes ud fra gang til gang, så der skal man holde øje med facebook-gruppen og give et pip, hvis man ønsker at komme - ellers aflyses.
Samme gør sig gældende ift. cyklecross-træningerne, der er ramt af aflyste løb på stribe (vi fik æren af at holde det sidste større løb inden 2. lukkebølge - det var et lyspunkt), hvilket også har skruet lidt ned for motivation til træningsaktiviteter.
Vi glæder os til at alting forhåbentlig snart normaliseres, så vi kan komme i gang med nogle flere aktiviteter igen - Ud og se på mtb, DGI sommer cup, en fælles tur til et udvalgt løb, vinter cup eller hvad vi nu kan finde på. /Simon Juhl


Klubtøj
Alle klubmedlemmer opfordres til at køre i klubtøj, dels promoverer det vores gode klub og dels vises vores sponsorer frem. Selvom det er vintertræning er det vigtigt at vores sponsorer får den eksponering, som de har betalt for via deres sponsorat. Husk at støtte vores sponsorer, - de støtter os.


Træning
På trods af Covid-19 situationen er der stadig god aktivitet i klubben. Især søndagstræningen er velbesøgt med ca. 20-35 ryttere.
Der trænes som vanligt fra Holbæk Sportsby, tirsdag og torsdag kl.18:00 og søndag kl. 10:00. Onsdag holder Morten Sørensen MTB teknik træning kl. 17:00. Der arrangeres løbende ture på landevej, Gravel og MTB, som annonceres på facebook. Hold dig opdateret på klubbens facebookside. Bestyrelsen opfordrer til at al træning, så vidt muligt, begynder i Holbæk Sportsby.


Covid-19
Alle HCS aktiviteter skal naturligvis leve op til myndighedernes retningslinjer. Tilpas jer og pas godt på jer selv. Vi er forhåbentlig i gang med begyndelsen på enden af denne sundhedskrise, og vi glæder til at drive klubben under normale forhold engang i løbet af det nye år.
Rabataftale med Flu?gger


HCS har tegnet en rabataftale med Flu?gger farver, Højvang 6, 4300 Holbæk. Aftalen går i sin enkelthed ud på, at klubbens medlemmer opnår 20% rabat på ikke nedsatte varer, og klubben opnår støtte baseret på medlemmernes køb (5%). Rabatten forudsætter medlemskab i HCS. Handlende skal opgive foreningen navn eller foreningenskontonummer hos butikken i kassen ved køb.


A-teamet bliver til et kontinentalhold
Vores A-team under ledelse af Team Manager Henrik Egholm har vokseværk, og Team Eiland Electric Carl Ras, opgraderer således pr. 1/1- 2021 til kontinentalniveau og skifter samtidig navn til Restaurant Suri Carl Ras. Teamet er formelt ikke længere en del af HCS, men drives i stedet af selskabet, G.S. Holbaek.


Den mentale binding til HCS er dog intakt, og teamet vil også i 2021 fungere som platform for vores unge mandlige landevejsryttere, som forsøger at finde fodfæste i den hjemlige A-klasse. Ejerkredsen bag G.S. Holbaek består af hele Danmarks VM-guldvinder Mads Pedersen, sportsdirektøren og politikeren Brian Holm, direktør og bestyrelsesformand i Brøndby IF Jan Bech Andersen samt Henrik Egholm.
Snowfun cup 2021


Der arbejdes i øjeblikket på at få sammensat en Snowfun cup i 2021. Umiddelbart tyder det på at der afholdes 4-5 afdelinger af cuppen. Meget mere følger i det nye år.

Forslag til feriehygge
Selvfølgelig skal du ud at cykle i juleferien, - det bliver fedt. Når du er færdig med at cykle og vil skrue helt op for hyggen på sofaen, kan vi anbefale følgende:

• Podcast: Forhjulslir, en rigtig god podcast om professionel cykelsport og personerne bag

• Podcast: Balsam for Sjælen, en podcast om Gravel cykling

• Hjemmeside: www.feltet.dk - Her finder du en god hjemmeside om alt indenfor cykling og cykelsport.

• Stream TV: Dplay: Radiotour med Holm & Bay, snak hen over sofabordet om alt indenfor prof. cykelsport, gode røverhistorier og anekdoter. Max. Hygge!!

• TV2-sport og Eurosport: Der bliver sendt masser af lækker cykelcross, bl.a. fra Namur og Heusden-Zolder. Det er mudder og bedre bliver det ikke!


Generalforsamling 2021
Generalforsamling forventes at blive udskudt 1-2 måneder med henblik på at vi igen kan mødes fysisk. Vi vender snarest tilbage med et bud på en dato.
Det var alt for nu. Bestyrelsen i Holbæk Cykelsport ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Læs mere

Gravel

12-10-2020

 

Gravel sæsonen er så småt ved at komme igang.

Lørdag havde Lars Widding arrangeret begynder gravel fra Empire, Sophienholm. Ca. 20 mødte op og blev opdelt i 2 hold. Turen på ca. 40 km gik ud omkring skovene ved Kagerup, Kongsdal, Undløse og Mogenstrup. Tilbagevejen slog en sløjfe i Brorfelde Skov, og alle kender nu Vognmandens Bakke ????. Der blev serveret drømmekage, kaffe og sodavand til afslutning. Tak til alle som deltog - håber at se Jer igen. Tak til Empire for kaffe og husly.

Søndag bød Nicolai Find op til tur fra Sportsbyen. 12 mødte op og fik køre energi sponseret af PowerBar ???? 65 km i stort set samme skove som lørdagens tur, blot med lidt krøller på undervejs. Det gav mere grus og flere km. 

Håber mange flere får lyst til at deltage  ????‍??????????‍??
 
Læs mere

Årets enkelstart/ klubmesterskaber var igen en succes

27-09-2020

Tirsdag den 1. september afholdt vi vores efterhånden berømte Deuter Enkelstart på Tuse Næs. Med knap 100 deltagere kan vi godt være stolte. Det er mere end godkendt. Løbet blev afviklet efter planen og alle var i godt humør. Selv vejrguderne opførte sig eksemplarisk.

Vi siger tillykke til alle vinderne, og du kan se alle resultaterne her.

STORT TAK til alle de frivillige hjælpere. Alt dette kan kun lade sig gøre, fordi vores medlemmer møder trofast op og hjælper til. Ruten skal tjekkes, der skal flagposter i svingene, målområdet skal stilles op, der skal udleveres numre osv. Det kræver mange hænder, og uden jer, frivillige hjælpere, kunne vi ikke gennemføre vores arrangementer. 

HUSK nu at støtte vores sponsorer, så de kan støtte os. 

#eilandelectric #multimotion #deuter #danboligholbæk #sparnordholbæk #Bolasstilladser #powerbar #empirecycling #brdrclausenautomobiler #ditobusser

Læs mere

Tirsdag 29. september slutter vi sommertræningen af for denne gang.

27-09-2020

På tirsdag skifter vi fra  sommer til vintertræning. Vi starter som sædvanligt kl. 1800, og du skal HUSKE cykellygter. 

Overgangen til vintertræning markerer vi med kaffe, kage og socialt samvær, i Sportsbyen efter træning. Der vil være kaffe på kanden fra kl. 1930, i fællesomrtådet. Du skal op af trappen lige til venstre for informationen.

Din cykel kan du parkere og låse, i vores rum, under tribunen. Spørg din holdkaptain hvis du er i tvivl.

Vi vil også benytte lejligheden til orientere om forskellige planer om aktiviteter de kommende mørke måneder.

Vi glæder os til at se så mange som muligt, så vi kan få en hyggelig afslutning på den Coronaramte sæson. 

Husk at støtte vores sponsorer, de støtter os..
#eilandelectric #multimotion #deuter #danboligholbæk #sparnordholbæk #Bolasstilladser #powerbar #empirecycling #brdrclausenautomobiler #ditobusser

BH Bestyrelsen

Læs mere

Betal kontingent via hjemmesiden

06-05-2020

Fremover skal kontingentet i Holbæk Cykelsport betales via din profil i vores nye klubsystem.

Klik på "bliv medlem" og følg anvisningerne og betalt med dit kort.

Har du spørgsmål alle problemer med at oprette dig i systemet, så skriv endelig til os - vi hjælper gerne.

Læs mere

Klubmesterskaberne vel overstået

26-08-2020

Tirsdag fik vi kørt nogle gode klubmesterskaber omkring Mørkøv. Vejret artede sig pænt og det var dejligt at se, at alle var indstillet på nogle fair og sikre cykelløb. Efter målgang var der Kaffe, vand og ikke mindst Finn's lækre pandekager på P-pladsen ved Mørkøvhallen.

Her kan du se resultaterne i alle klasser: https://app.lap.io/event/2020-hcs-lukkede-klubmesterskab-linje/results 

STORT TAK til alle de frivillige hjælpere. Alt dette kan kun lade sig gøre, fordi vores medlemmer hjælper til. Ruten skal tjekkes, der skal flagposter i svingene, målområdet skal stilles op, der skal udleveres numre osv. Det kræver mange hænder, og uden jer, frivillige hjælpere, kunne vi ikke gennemføre vores arrangementer. 

Husk at vi også skal bruge hjælpere 1. september her: 

Deuter Enkelstart: https://holbaek-cykelsport.dk/event/6 

HUSK nu at støtte vores sponsorer, så de kan støtte os. 

#eilandelectric #multimotion #deuter #danboligholbæk #sparnordholbæk #Bolasstilladser #powerbar #empirecycling #brdrclausenautomobiler #ditobusser

 

Læs mere

Se Klaus Hestkjær Carstensen's flotte billeder

13-08-2020

Under holdløbet på Tuse Næs, har Klaus Hestkjær Carstensen taget en masse flotte billeder. Du kan se dem alle sammen her

Tusind tak til Klaus for billederne.

HUSK nu at støtte vores sponsorer, så de kan støtte os. 

#eilandelectric #multimotion #deuter #danboligholbæk #sparnordholbæk #Bolasstilladser #powerbar #empirecycling #brdrclausenautomobiler #ditobusser

Læs mere

Godt Holdløb trods Corona

12-08-2020

Vi fik lov at gennemføre det planlagte Empire-Holdløb, selv om forsamlings begrænsningen ikke blev hævet fra 100 til 200. Det betød nogle restriktioner og ændringer i afviklingen af DGI/HCS traditionelle Holdløb på Tuse Næs.

Arrangementet blev gennemført, og alle var indstillet på at holde afstand (ikke når man sidder på hjul). Og selv den store stykke Corona kunne ikke ødelægge den gode stemning der i dagens anledning var spredt lidt mere ud end sædvanligt. Alle nød både den 44 km lange tur, og den fine sommeraften på Næsset. Så bortset fra et enkelt styrt, som kostede en tur på skadestuen, gik alt efter planen, og alle på de næsten 40 hold kom godt i mål.

Her kan du se resultatet: https://www.dgi.dk/arrangementer/202017324300 

TAK til alle de frivillige hjælpere. Alt dette kan kun lade sig gøre, fordi vores medlemmer hjælper til. Ruten skal tjekkes, der skal flagposter i svingene, målområdet skal stilles op, der skal udleveres numre osv. Det kræver mange hænder, og uden jer, frivillige hjælpere, kunne vi ikke gennemføre vores arrangementer. 

Husk at vi også skal bruge hjælpere 25. august og 1. september her: 

Klubmesterskaber. https://holbaek-cykelsport.dk/event/8 og Enkelstart: https://holbaek-cykelsport.dk/event/6 

HUSK nu at støtte vores sponsorer, så de kan støtte os. 

#eilandelectric #multimotion #deuter #danboligholbæk #sparnordholbæk #Bolasstilladser #powerbar #empirecycling #brdrclausenautomobiler #ditobusser

 

 

Læs mere

Godt fremmøde til pandekager.....

06-08-2020

Tirsdag d. 4 august havde klubben arrangeret pandekager efter træning. Det var dejligt at se så mange lægge vejen tilbage forbi Sportsbyen for at fylde depoterne op og nyde en af Finn's velkendte store pandekager med sukker og syltetøj...

Tak til vores sponsorer. Uden dem ingen pandekager :-)

#eilandelectric #multimotion #deuter #danboligholbæk #sparnordholbæk #Bolasstilladser #powerbar #empirecycling #brdrclausenautomobiler #ditobusser 

Læs mere