Deuter Enkeltstart på Tuse Næs

24-05-2022

OBS VIGTIGT........TILMELD DIG NU...

Der er her d. 30 maj kun 12 som har tilmeldt sig Deuter Enkeltstarten. Hjælp os med at gennemføre arrangementet ved at tilmelde dig NU. Hvis der ikke løbende kommer tilmeldinger nok til at det giver mening at sætte arrangementet op, med hjælpere , pandekager og alt det andet, kan vi ikke vente med at aflyse, selv om tilmeldingsfristen er på selve dagen.....TILMELD DIG NU på linket længere nede.

Tak for hjælpen Bestyrelsen

HUSK Deuter Enkelstarten på Tuse Næs. 21 juni 18:00-20:00. Der er åbent for tilmelding til Deuter Enkelstart, årets åbne klubmesterskaber i enkelstart. Ruten er den klassiske på Tuse Næs. Der indeles i grupper, som du kan læse meget mere om på tilmeldingssiden.

Tilmelding for medlemmer: https://www.sportstiming.dk/event/10778?invitation=AnqfQeansSNNMATJ&voucher=2Q3VA8KTKB

Linket er for Medlemmer som har betalt kontigent for 2022. Prisen for medlemmer er 0 kr. HVIS DU KØRE I KLUBTØJ (Vælg gruppe ved tilmelding og ignorer prisen. Medlemmer opgøres til 0,- kr. på betalingssiden) For ikke medlemmer(og medlemmer som ikke køre i klubtøj) er prisen kr. 100 kr. Ikke medlemmer skal bruge linket: https://www.sportstiming.dk/event/10778

Distance/Rute Løbet køres på en 22,7 km rundstrækning med start og mål på Udby Kirkevej 27. U11, U13 og U15 kører 12,3 km. Ruten er markeret med gule pile, og der er trafik officials og flagposter langs ruten.

Første start er kl. 18.00 Løbet arrangeres af HCS og DGI Midt- og Vestsjælland. Hvis du ikke selv deltager, kan du støtte din klub ved at blive medhjælper på dagen, og se spændende cykelløb fra 1. række, med fuld forplejning. Meld dig som hjælper ved at sende en mail til: svendolenielsen@gmail.com