Gravel-Ude på Fjordstien

24-10-2022

Søndags-Gravel ude.

Vi mødes hos Jann Wagner, Harekærgårdsvej 47, Gershøj, 4070 Kirke Hyllinge, søndag 30. oktober kl. 09:00.

Tilmelding på hjemmesiden : Tilmeld

Vi køre i et eller flere hold, nord på. Vind, vejr og stemning afgøre om vi køre langs Roskildefjord eller Isefjorden. Vi følger fjordstien op mod Jægerspris. Efter ca. 1,5 time slår vi rundt, og køre tilbage. Det betyder at vi kommer til at følge den samme rute på en stor del at turen. Det gør vi for at holde os inden for 3 timer, som en "Gravel-Ude " tur ca. må tage, og for at undgå for meget tid på asfalt, hvis vi skulle krydse Hordsherred undervejs. Selv om vi køre ud og hjemme samme vej, er det en helt ny oplevelse at køre den anden vej, og på ingen måde trivielt, og på den måde får vi kørt meget mere "Fjordsti"

Der køres normalt i et tempo på ca. 20-23 km. timen. Ved flere hold, bliver der delt op efter styrke,og på alle hold samler vi op under vejs. Husk det er en social tur. Ved hjemkomst er der kaffe/vand og en pølse fra grillen.

Den østlige rute: Fjordstien Øst

Den vestlige rute: Fjordstien vest

OBS: I må meget gerne parkerer inde på adressen, der er rimeligt god plads. Ryk godt sammen så der kan holde så mange som muligt. Det er ikke tilladt at holde i græsrabatterne (kan give bøvl med naboer og grundejerforening). Alternativt kan du parkerer på Gershøjvej 84, hvor der er en Offentlig P-Plads, hvor fra det tager ca. 3 min på cykel.

Vel mødet.

Bestyrelsen