Gravel-Ude på fjordstien

20-02-2024

Søndags-Gravel ude. Det er stadig vådt, men jeg har prøvet fjordstien for nyligt, og det kan godt lade sig gøre. I værste fald skal vi trække cyklen 20 meter.

Vi mødes hos Jann Wagner, Harekærgårdsvej 47, Gershøj, 4070 Kirke Hyllinge, søndag 25. februar kl. 09:00.

Tilmelding her: https://holbaek-cykelsport.dk/event/78

Vi køre i et eller flere hold, nord på. Vind, vejr og stemning afgøre om vi køre langs Roskildefjord eller Isefjorden. Vi følger fjordstien op mod Jægerspris. Efter ca. 1,5 time slår vi rundt, og køre tilbage på samme side, men en delvis anden vej. Eller vi krydser hornsherred og køre tilbage til Gershøj på modsatte side. Hvad vi vælger afhænger af vind, vejr og stemning i gruppen. 

Der køres normalt i et tempo på ca. 20-23 km. timen. Ved flere hold, bliver der delt op efter styrke,og på alle hold samler vi op under vejs. Husk det er en social tur. Ved hjemkomst er der kaffe/vand og en pølse fra grillen.

Den østlige rute: Fjordstien Øst

Den vestlige rute: Fjordstien vest

OBS: I må meget gerne parkerer inde på adressen, der er rimeligt god plads. Ryk godt sammen så der kan holde så mange som muligt. Det er ikke tilladt at holde i græsrabatterne (kan give bøvl med naboer og grundejerforening). Alternativt kan du parkerer på Gershøjvej 84, hvor der er en Offentlig P-Plads, ca. 3 min på cykel.

Vel mødet.

Bestyrelsen