Cross

30-09-2024

Crosssporet ved sportsbyen er ved at blive gjort klar til Cross sæsonen.

Sportsbyens teknikfolk har klippet græsset og sat alle vores stolper ud tre strategiske steder (står i nogle bure), så nu skal vi blot have dem banket i jorden.

Til det skal der bruges 5-7 m/k er der vil bruge et par timer et par lørdag formiddage.

Tænker at vi tager 2-3 lørdage, kun et par timer af gange, så hvis man ikke kan den ene dag, så måske den anden eller tredje.

Første gang d. 5. oktober.

Samtidig skal vi have sat noget træning i gang. Også her kunne det være rart hvis vi 2-3 stykker der kan skiftes til at tage træningen.

Klubben vil sponsere et kursus til dem der vil være aktive i forhold til at facilitere træning. Dette vil jeg prøve at få stablet på benene

Mit forslag til træning er:

Onsdag kl. 18- 19:30

Lørdag kl. 10-12

Første træning er onsdag d. 2. oktober. Vi mødes ved atletikhuset – her vil jeg bruge den først halve time på at informere lidt om hvordan sæsonen og træning tænkes at foregå.

Men en typisk træning vil være noget med;

Et par opvarmning omgange på sporet

Tekniktræning, hoppe af og på cyklen, Bunny jump og/eller løber over bomme, offcamp træning, sand graven etc. Alt efter vejr og vind trænes der 1½-2 timer.

OG alle er velkommen, har man ikke en crosscykel, så kan MTB og Gravel også anvendes.

Der er kun et krav - vi skal have det sjovt 😊

Skrive gerne i en kommentar hvis du, eller gerne ville komme men er forhindret.

Jeg opretter en Messenger gruppe for alla der vil køre cross - herefter kommunikere vi gennem denne i forhold til træning løb etc.

Det er IKKE en lukket gruppe, så tag fat i mig hvis I ikke er komet med i den og genre vil!

 

PS: Alle er velkommen til at deltage i træningen uanset, aldre, er nybegynder eller blot lige vil prøve det af. Er du ikke medlem af HCS, er der kun et krav, enten er du medlem af en anden cykelklub, eller også har du tænkt at blive det, men vil lige prøve det af.

Håber vi ses!

Benny Stillhoff Nielsen