Frivillige Tour de France-officials

Antal tilmeldte: 25/157 Pris: 0 DKK Lokation:

4300 Holbæk
Dato:
02-07-2022 10:00 - 15:00
Sidste frist for tilmelding:
18-11-2021
Beskrivelse

Som frivillig Tour de France-official har du en unik mulighed for at komme helt tæt på både ryttere og reklamekaravane, når de kører gennem dit lokalområde på Tour de France-ruten i Danmark. Foruden muligheden for at komme helt tæt på, vil du som Tour de France-official også være afgørende for afviklingen af de danske etaper.   

Din primære opgave bliver at stå langs ruten og på indfaldsveje, hvor du skal guide borgere og tilskuere med bl.a. viden om dagens forløb og afspærring af ruten. En stor del af opgaven som Tour de France-official bliver at tale med tilskuere om vejlukning og tider, så du skal kunne lide at tale med folk og være ansvarsbevidst. En del af vores Tour de France-officials vil også stå på eller ved chikaner og varsle rytterne om forhindringer. Dette gøres ved at fløjte samt vifte med et gult flag – begge dele vil blive udleveret på forhånd.  

Du vil ikke få trafikreguleringsopgaver, og du behøver ikke have kendskab til Tour de France i forvejen. Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaven med relevant information, tøjpakke og forplejning på dagen. 

Krav til Tour de France-officials:  

  • Være myndig 
  • Være fyldt 18 år 
  • Kunne tale dansk. 

Der skal i Holbæk bruges 157 frivillige til at stå langs med ruten, og frivillige fordeles efter ”først til mølle”-princippet. Bemærk, at HCS ikke har råderet over alle disse pladser! Du er således ikke garanteret en plads ved tilmelding. Tidspunkter er vejledende.

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 0 DKK