Mallorcatur 2022

18-10-2021

Hanne og Steen har igen åbnet "Hermansen" travel. Som du kan se i deres tekst, har de to klubmedlemmer igen gang i planlægning af tur til Mallorca.

Du har mulighed for at komme med, og du må meget gerne spred det gode rygte.....

 

Hej alle sammen

 Så vil vi prøve at lave en Mallorcatur igen, efter denne lange Corona tid.

Hotellet er stadig Hotel Horizonte, Vista Alegre 1, 07015 Palma de Mallorca.

Konceptet vil være det samme, som tidligere. De der vil med, sørger selv for flytransporten derned, og så sørger vi for hotellet, og hvis der er flere der kommer nogenlunde samtidig, kan vi også sørge for bustransport, og ellers må i tage en taxa til og fra hotellet.

Vi er der fra den 30. april til den 10. maj

Priserne per uge på et dobbeltværelse er 2768 kr. uden havudsigt og 3293 kr. med havudsigt. Prisen for et enkeltværelse er 3818 kr. uden havudsigt og 4343 kr. med havudsigt. Priserne er incl. morgenmad og aftensmad og turistskat.

I bedes give os en tilbagemelding inden den 1. december, da priserne kan stige herefter.

Vi har brug for jeres flytider (datoer og gerne flynummer), så vi kan se, om der skal bestilles busser. Hvis i har nogle ønsker omkring værelser, kan vi skrive det til dem, og håbe på det bedste (det er jo i Spanien).

Hvis i har nogle spørgsmål, er i velkommen til at kontakte os enten på mail shermansen@mail.dk eller på tlf. 61610041.

Vi glæder os allerede til turen sammen med jer 

#eilandelectric #multimotion #deuter #danboligholbæk #sparnordholbæk #Bolasstilladser #powerbar #empirecycling #brdrclausenautomobiler #ditobusser #cleverchoice

 

Venlig hilsen

Hanne og Steen Hermansen