Empire Cycling - Service Course forlænger sponsorat

28-12-2022

Vi kender alle sammen forskellen på bløde og hårde pakker.... Lige før jul fik vi en af de sidste, en rigtig hård og tung en af slagsen, ind under baghjulet.

Empire Cycling- Service Course her underskrevet og dermed forlænget deres sponsorat til og med 2025. Empire Cycling betyder meget for Holbæk Cykelsport. Ikke kun fordi vi syntes en cykelforetning passer godt ind i vores gruppe af sponsorer. Men fordi Empire drives af stærke kræfter som selv brænder for cykelsporten, og har rødderne dybt plandet i vores klub. I det daglige er det Tim og Claus der regere i de nyrenoverede og udvidede lokaler på Sophienholm gods ved Tølløse.

Uanset om du vil have en cykelsnak, mangler en Race- MTB- eller Gravelcykel, som skal være ny eller brugt. Eller du vil opgraderer den gamle låge, er butiken på sophienholmvej et besøg værd. Hos Empire Cycling er der altid kaffe på maskinen og du kan regne med super service og gode priser. Værkstedet hos Empire Cycling er kendt og berygtet, og vi tør påstå at med en sponsor aftale men Empire, og dermed Tim, har vi stadig danmarks bedste mekaniker og "problemknuser" med på holdet.

Empire Cycling brænder for arbejdet med de unge ryttere. Derfor har vi aftalt at 50% af deres sponsorat bliver øremærket til ungdomsarbejde i klubben. Vi glæder os over det fortsatte samarbejde, og er glade for stadig at vise Empire Cyclings logo frem i Holbæk og omegn.

HUSK at støtte vores sponsorer, de støtter os...

Du kan læse meget mere om Empire Cycling her: 

Hjemmeside: https://empirecyclingservice.dk/

Facebook: https://www.facebook.com/search/top?q=empire%20cycling%20-%20service%20course